Stabil és rugalmas KPE cső

Stabil és rugalmas KPE cső

Egy időtálló csőre lenne szüksége, de nem tudja hol érdemes megvásárolni? Elérhető áron szeretne vízvezetéket, de közben a minőség is számít? Mi tudjuk, hogy mit keres és azt is, hogy találja meg. Ezek a jelzők kifejezetten illenek a kemény polietilén csövekre. Rövidített nevén KPE cső. Szálas kivitelben egy eléggé praktikus termék, mivel nem feltekercselő eljárással készítik.

Ezt egy extrudálási módszer keretein belül gyártják. 6 méter hosszúságúak a csövek, emiatt a szállítása is sokkal egyszerűbb, az erre a célra alkalmazott kalodákkal. Korunk technikai fejlődésének köszönhetően, a KPE cső falvastagsága egyre inkább minimalizálódott, míg a nyomáshozam nem változott, csak nőtt a megáramoltatott víz mennyisége.

Alkalmas ivóvíz áramoltatására és még gázhálózatoknál is előszeretettel használják. A KPE cső szálban 4 különböző módszerrel illeszthető össze. Tompa hegesztéssel, mechanikus illesztéssel, hagyományos szerelhető vagy fűtőszálas idomokkal. Stabilitása és rugalmassága okán nagy népszerűségnek örvend ez a termék.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin