Strapabíró polipropilén munkavédelmi sisak

Strapabíró polipropilén munkavédelmi sisak

Sohasem tudhatjuk, hogy munka közben mi pottyanhat a fejünkre. Ez a veszély nem áll fent egy irodai környezetben, de az építkezéseken már annál inkább előnyös a munkavédelmi sisak viselése.

Bár sokan nem kedvelik, mondván, hogy kényelmetlen és gátolja a munkavégzést. Manapság már nagyon kényelmes, könnyű, ám mégis erős munkavédelmi sisakokat lehet beszerezni. Ráadásul különféle tartozékokkal is fel lehet szerelni, ami még praktikusabbá teszi a használatát.

Ránézésre csak egy szimpla műanyagnak tűnik, viszont érdemes megfigyelni az extrákat. Például az állítható sisakkosarat. A modern munkavédelmi sisak már szellőző nyílásokkal is el van látva.

Izzadság-szalaggal is fel lehet szerelni, ami megakadályozza, hogy a verejték a szembe kerüljön. A kialakítása révén fültokkal és védőszemüveggel is egyszerre használható. Az állítható csat tökéletes rögzítést tesz lehetővé, ami fontos a kényelmes illeszkedés érdekében. A munkavédelmi sisak, a polipropilénnek hála, rendkívül ellenálló az ütésekkel szemben.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin