Szezonális karikagyűrű akció a webshopban

Szezonális karikagyűrű akció a webshopban

Mint minden eladásra kínált terméknek, a rengeteg fajta ékszernek is megvan a saját szezonja, aminek során jelentős árcsökkenés várható. A nagy karikagyűrű akció leginkább a tavaszi hónapokra tehető, ugyanis a téli ünnepek során kimutathatóan megnő a leánykérések száma.

A karácsony, valamint a szilveszter talán az év egyik legünnepeltebb eseménye, amikor a szerelmespárok jobban elmélyülnek a kapcsolatuk impozáns szépségében. Az ünnepek lecsengése utáni időszakban érdemes ellátogatni, és beleásni magunkat a webshopok mélységeibe, hiszen rengeteg kecsegtető akcióval találkozhatunk. A karikagyűrű akciók között akár több mint 50%-os árengedmény is felbukkanhat.

Ezeket általában párban – azaz férfi és női gyűrű – adják és kedvezmény nélkül két gyűrű bizony megterhelheti a pénztárcát. Ha még az eljegyzési gyűrűre vadászunk, akkor is érdemes keresgélni, hiszen az őszi esküvő sem ritka. Ilyen esetben az ezüst, esetleg a fehérarany köves darabok között kifizetendő nézelődni, hiszen ez a szín minden bőrtípushoz passzol.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin