Tepsi szett húsokhoz, süteményekhez

Tepsi szett húsokhoz, süteményekhez

A tepsiben készült ételek nemcsak egészségesek, hanem igazán ínycsiklandóak is. A tepsi szett minden háziasszony konyhájában jelen kell legyen, hiszen bármikor jöhet egy jó ötlet süteményhez vagy finom, szaftos hús elkészítéséhez. Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért van szükség egy egész szettre? Nem elég egy-két tepsi a konyhába?

Nos, a válasz az, hogy nem, hiszen az alapanyagtól, sütési technikától függően többféle kell. Míg régen legfeljebb 1-2 tepsi volt a házban, manapság már jóval szélesebb a paletta ezen a téren. A tepsi szett tagjai között ezért jelen kell legyenek a hőálló edények, tortaformák, pizzasütők és a húsokhoz szükséges típusok is. Ezek természetesen abban az esetben kellenek a konyhába, ha szeretünk változatosan sütni-főzni.

Az edenyshop.hu webáruház felhozatalában tulajdonképpen mindent megtalálhatunk ebben a kategóriában. A zománcozott, tapadásmentes vagy rozsdamentes termékek között, a legjobb minőségű tepsi szettre tehetnek szert a vásárlók. Legyen szó tortáról, muffinról vagy zamatos kacsasültről, itt mindenre találunk megoldást!

Author Image
seditor