Trekking kerékpárok mindennapos használatra

Trekking kerékpárok mindennapos használatra

A közlekedésben és sportolási célokra számos biciklifajta található napjaink széles kínálatában. A túrázni szeretők körében igen népszerűek a trekking kerékpárok, amelyekre jellemző a kényelmes vázgeometria, a strapabíró csomagtartó, a világítás és a sárvédő megléte.

A felépítésük masszív, városi használatra alkalmasak, de hosszabb utakra is bátran el lehet velük indulni. A trekking kerékpárok ötvözik a kényelmet és a sportot, szilárd burkolatú utakra valók, jól teljesítenek nemcsak az aszfalton, hanem a murva- és földutakon is. A kerekek nagy átmérőjűek, jellemzően országúti vagy futóbordás gumikkal vannak felszerelve annak érdekében, hogy haladás közben minél kisebb legyen a gördülési ellenállás. A kormány formája általában kissé hajlított, állítható kormányfejjel, a nyeregcső pedig rugós.

A koliken.hu webáruházban a trekking kerékpárok számos fajtája várja az érdeklődőket, férfi és női változatokban, minden elképzelhető kivitelben és rengeteg kiegészítő kellékkel, valamint alkatrésszel.

Author Image
seditor