Trovet, a kutyák kedvence

Trovet, a kutyák kedvence

Az utóbbi időben egyre elterjedtebbek a tudatos gazdik, akik fontosnak tartják, hogy odafigyeljenek kutyájuk egészségére. Ez pedig a Trovet száraz kutyatáp révén könnyedén megvalósítható. A kutyatáp piacán is egyre nagyobb a konkurencia, ezért egyes márkáknak napról-napra nehezebb kihívásokkal kell megküzdeniük.

Azonban az olyan eledelek, amelyek több kiszereléssel rendelkeznek, valamint bizonyítottan elég magas a megfelelő tápanyag- és vitamintartalmuk, emellett még a kutyusunk kedvében is járhatunk a finom ízesítésük miatt, garantáltan befutnak az első helyre.

A Trovet tápokra ez mind igaz. Több mint 4 féle kiszerelésben kaphatjuk meg, akár a boltokban, akár online. Természetesen mind a kifejlett, nagyobb testű kutyáknak, mind a kisebb testű társaiknak, vagy éppen a pár hónapos csöppségeknek is kiváló minőségű tápot készítenek.

Egyes száraztápokban nem csupán egyféle hús található meg, ez a szám egyes esetekben még háromnál is több lehet. A szárazeledel mellett, jócskán találunk Trovet konzerveket is a választékban.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin