Választékos hidrofor tartály kínálat

Választékos hidrofor tartály kínálat

Egy otthon vízellátása többféle módon megoldható. A hagyományos, közműhálózaton történő kiszolgáláson túl, egyre gyakoribb a szigetszerű önellátás házi vízmű segítségével. Ezen rendszer esetében a hidrofor tartály kulcsfontosságú tényező. Ennek a kiegészítőnek a segítségével csökkenthető jelentős mértékben a kitermelő szivattyú állandó ki- és bekapcsolása, amikor például egy pohár víz lesz kiengedve a rendszerből.

Természetesen az idő előrehaladásával ezen megoldások is sokat fejlődtek. A régebbi típusokhoz képest, a modernebb hidrofor tartály már speciális gumimembránnal van ellátva, aminek köszönhetően a folyadék nem érintkezik a fémmel, így csökken a korrózió kockázata.

A membrán és a tartály fala között pedig levegő található, ami a szükséges nyomást biztosítja a használat során. A hidrofor tartály elérhető többféle űrtartalommal, álló és fekvő kivitelben egyaránt. Érdemes számításba venni a vásárlás előtt, hogy a névleges mennyiségének általában a 30 %-a nyerhető csak ki egyszerre. A szivattyushop.hu jóvoltából kiváló termékekre lehet szert tenni, valamint a szükséges alkatrészek beszerzése sem okoz problémát.

Author Image
seditor