Vidám időtöltés a LOGICO Primo segítségével

Vidám időtöltés a LOGICO Primo segítségével

A csemeték úgy szívnak magukba mindent, mint a szivacs a vizet. Sokszor elég egyszer elmondani nekik valamit és már megjegyzik. A LOGICO Primo lapok sokszínű logikai feladatokat tartalmaznak. A lapokkal való játékhoz szükséges a játék keretének megvásárlása, ami nem a LOGICO Primo része. A logikai lapok számos témát ölelnek fel, így az élet szinte minden területéről új ismeretanyaggal gazdagítják a legkisebbek tudását.

A képek és szavak párosításával újabb játékok is kialakíthatóak a segítségével. Elsősorban a szem és kéz koordinációja fejlődik általuk, de tartalmaznak szóképeket, szótagokat is, amelyek képekhez társíthatóak.

A LOGICO Primo elsősorban óvodások és kisiskolásoknak kifejlesztett szórakoztató tanulás, hiszen a kicsiknek minden a játékon keresztül történik. Ezt a képességet volna jó a felnőttkorra is megőrizni, mivel ez megakadályozza a fásultságot és mindazt, amitől a felnőtt világ szenved. Az életet sokféleképpen lehet megélni, de a játékosság a legnehezebb élethelyzetekben is segít.

Author Image
seditor